Meny

Vad är på gång hos Barkarby Science?

Barkarby Science arbetar för samverkan, kunskapsuppbyggnad och informationsspridning. Här delar vi nyheter kring vår verksamhet, projekt vi deltar i, eller spännande saker som är kopplade till det vi arbetar med.

NYTT PROJEKT! – Urban Logistik Barkarby

Äntligen kan vi presentera detta projekt som det arbetats så flitigt med att få fram så mycket bra material till uppstarten för. Barkarby Science deltar som brukligt med informationsspridning och kunskapsuppbyggnad kring projektet samt samverkan. Det är tillsammans vi kan skapa skillnad.
I detta projekt har VD Sophia Sundberg dessutom byggt upp en referensgrupp på 17 personer ifrån logistik-, handel-, återvinning- , samhälls- och offentliga aktörer som alla har intresse och behov av logistikflöden, De flesta av dem med någon lokal förankring i och omkring Barkarbystaden och Järfälla.

Om projektet och Barkarby Science arbete kan ni läsa här: Urban Logistik Barkarby.

Projektet finansieras av Drive Sweden genom Vinnova, Energimyndigheten och Formas. Det projektleds av Magnus Fransson från Sustainable Innovation, projektdeltagare är: Järfälla kommun, Ragn-Sells, BRING, KTH – Kungliga Tekniska Högskolan samt Lunds Universitet.

Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se