Meny

Välkommen in i vårt nätverk!

Tillsammans kan vi verka på en attraktiv arena inom ett unikt stadsutvecklingsprojekt. Genom att delta här kommer ni att möjliggöra flera innovativa lösningar i framtidens stad och möta andra aktörer med samhällsengagemang och utvecklingsfokus. Ni får tillgång till ett område som lämpar sig för att utveckla teknik och innovativa lösningar. Ni får möjlighet att bygga kluster och utveckla affärskoncept inom olika områden, tillsammans med akademin. I vårt nätverk kan vi tillsammans lära av varandra samt aktivera och utveckla ”livet mellan husen” för att skapa en mer attraktiv stad. Vi kan tillsammans med dig initiera diverse olika projekt.

Bas-medlemskap

Laddar...

Bas-medlemskap

Prisplan: GRATIS | Inträdeskrav: Inga

För dig som är intresserad av hållbar stadsutveckling

Om du vill delta i vårt nätverk för att lära mer av andra, så finns det möjlighet att bli basmedlem hos oss. Vi kommer att hålla dig uppdaterad på de resultat som kommer fram i olika projekt och du kommer att bli inbjuden till våra event.

  • Inbjudan till våra seminarier och events
  • Löpande information om relevanta projekt som Barkarby Science driver
  • Tips på utlysningar och finansieringsmöjligheter inom relevanta områden
  • Omvärldsbevakning
Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se