Meny

Styrelsemedlemmar

Barkarby Science styrelse består av ledamöter och suppleanter från våra delägare, Järfälla kommun, Järfällahus AB, Atrium Ljungberg, E.ON, Hummeltorp, Ragn-Sells och Skansk. Dessutom har vi adjungerande ledamöter i styrelsen från de lärosäten inom akademin som vi har avsiktsförklaringar med: KTH och Södertörns högskola.

Alla dessa organisationer arbetar aktivt för att bidra till omställningen och har stort intresse inom hållbar stadsutveckling. I Järfälla kommun pågår just nu ett av norra Europas största stadsutvecklingsprojekt -Barkarbystaden. Här byggs en levande stad med tusentals nya bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden ska bli en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för att vara en hållbar, cirkulär, attraktiv stad. Barkarby Science och styrelsen arbetar för att bidra i denna utveckling.


Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se