Meny

Barkarby Science – en arena för samverkan i ett av norra Europas största stadsutvecklingsprojekt

Vision

Barkarby Science sätter människans behov i centrum och bidrar till att en hållbar stad byggs, där människan trivs och mår bra. Vi vill att staden ska upplevas som attraktiv, modern, välkomnande och trygg att leva i och det ska vara ”lätt att göra rätt, på ett hållbart sätt.” Det ska finnas möjlighet att delta i aktiviteter kopplade till utveckling och innovation. Barkarby Science fokuserar på nya innovativa system, miljöer eller nya innovativa tekniska lösningar som skapar en bättre vardag för människan i staden.

Barkarby Science bidrar till en innovativ och hållbar stad. Här byggs en levande stad med tusentals nya bostäder, kvarter och nya arbetsplatser. I Barkarbystaden kommer det att finnas bostäder, arbetsplatser, skolor, kultur och service. Barkarbystaden blir en stad med låg energiförbrukning och goda förutsättningar för en hållbar utveckling.

Barkarby Science verksamhet utgår från de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030 och fokuserar på följande fyra programområden: den klimatsmarta staden, den cirkulära staden, framtidens mobilitet och den attraktiva staden.

Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se