Meny

Hos oss finns samarbete, nätverk, expertis och möjligheter

Inom ramen för Barkarby Science medlemsnätverk kommer det att genomföras nätverksträffar, workshops och seminarier på temat hållbar stadsutveckling och innovation. Barkarby Science genomför dessa aktiviteter på aktuella teman. Vi sätter företagsnyttan i centrum under våra seminarier med fokus på användbara teman, personliga mötet och innovation. Vi vill verka för kontaktförmedling mellan experter, forskare, studenter, näringsliv och andra aktörer.

Ett urval av vad vi erbjuder

Ett medlemsnätverk och samarbeten

Barkarby Science erbjuder en samverkansarena och mötesplats där det arrangeras events för företag, offentlig sektor samt akademi. Vi initierar strategiska samarbeten, kopplar samman aktörer och faciliterar möten.

Inbjudan till events och seminarier

Events och seminarier ska alltid vara inkluderande och vi tror på att vara aktören som överbryggar mellanrummet i innovationssverige.

Sammankopplar olika aktörer och expertiser

Vi kan erbjuda ett spännande nätverk med allt från invånaren, startups, till stora väletablerade företag. Vi kan även sammankoppla dig med kompetens inom rådgivning, juridik och finansiering.

Kunskapsutbyte och kunskapshöjande

Barkarby Science kommer bygga upp en plattform för kunskapsutbyte och kunskapshöjande åtgärder inom området hållbart och innovativt byggande, här blir nätverket en viktig nyckel.

Som plusmedlem får du även

Möjlighet att presentera ert företag

Du får möjligheten att presentera ditt företag under något av våra seminarier eller events.

Möjlighet att skapa workshops

Vi skapar workshops tillsammans med dig kring de frågor som engagerar dig och ditt företag. Vi erbjuder facilitering under dessa workshops.

Tillgång till innovationsrådgivning

Som plusmedlem får du tillgång till innovationsrådgivning och därmed en större möjlighet att ta din idé till verklighet.

Chans att vara partner i innovationsprojekt

Medlemmar och partners kan framgent vara delaktiga i olika projekt, det är bland annat möten mellan medlemmar på våra events som Barkarby Science ser att nya samarbeten kan uppstå!

Våra partners och medlemmar utgör nätverket och kunskapen

Barkarby Science är arenan där vi låter våra medlemmar i nätverket mötas, utbyta idéer och kunskap. Genom att skapa en mötesplats för olika aktörer från olika sektorer skapar vi grogrunden för nya idéer kring hållbar stadsutveckling att frodas.

Vi välkomnar dig som brinner för hållbar samhällsutveckling

I Barkarbystaden erbjuder Barkarby Science en unik arena för att innovera, testa och samarbeta kring framtidens hållbara lösningar.

Barkarby Science kommer bygga upp en plattform för kunskapsutbyte och kunskapshöjande åtgärder inom området hållbart och innovativt byggande, här blir nätverket en viktig nyckel. Barkarby Science grundval och drivkraft är att generera samverkan samt sträva efter korsbefruktning mellan olika aktörer och sektorer. Events och seminarier ska alltid vara inkluderande och vi i tror på att vara aktören som överbryggar mellanrummet i innovationssverige. Medlemmar och partners kan framgent vara delaktiga i olika projekt, det är bland annat möten mellan medlemmar på våra events som Barkarby Science ser att nya samarbeten kan uppstå!

Bas-medlemskap

Prisplan: GRATIS | Inträdeskrav: Inga

För dig som är intresserad av hållbar stadsutveckling

Om du vill delta i vårt nätverk för att lära mer av andra, så finns det möjlighet att bli basmedlem hos oss. Vi kommer att hålla dig uppdaterad på de resultat som kommer fram i olika projekt och du kommer att bli inbjuden till våra event.

  • Inbjudan till våra seminarier och events
  • Löpande information om relevanta projekt som Barkarby Science driver
  • Tips på utlysningar och finansieringsmöjligheter inom relevanta områden
  • Omvärldsbevakning
Bli Bas-medlem
Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se

Lise-Lotte Herrfall
Lise-Lotte Herrfall

Projektledare

Mob: 0727434800
Lise-Lotte.Herrfall@Barkarbyscience.se