Meny

Hos oss finns samverkan, intressanta aktörer, kunskap och vilja att förändra

Inom ramen för Barkarby Science medlemsnätverk genomförs nätverksträffar, workshops och seminarier på temat hållbar stadsutveckling och innovation. Barkarby Science genomför dessa aktiviteter på aktuella teman. Vi sätter människan och klimatomställningen i centrum under våra events med fokus på aktuella frågor,  personliga möten och innovation för hållbar stadsutveckling. Vi vill verka för att skapa rätt kontakter mellan experter, forskare, studenter, näringsliv och andra aktörer.

Ett urval av vad vi erbjuder

Ett medlemsnätverk och samarbeten

Barkarby Science erbjuder en samverkansarena och mötesplats där det arrangeras events för hållbar stadsutveckling. På plats finns större företag, start- ups, offentlig sektor, akademi och invånare. Vi initierar strategiska samarbeten, kopplar samman aktörer och faciliterar möten.

Inbjudan till events och seminarier

Events och seminarier ska alltid vara inkluderande och vi tror på att vara aktören som överbryggar mellanrummet i innovationssverige.

Sammankopplar olika aktörer och expertiser

Vi kan erbjuda ett spännande nätverk med allt från invånaren, startups, till stora väletablerade företag. Vi kan även sammankoppla dig med kompetens inom rådgivning, juridik och finansiering.

Kunskapsutbyte och kunskapshöjande

Barkarby Science kommer bygga upp en plattform för kunskapsutbyte och kunskapshöjande åtgärder inom området hållbart och innovativt byggande, här blir nätverket en viktig nyckel.

Men även:

Möjlighet att presentera ert företag/ idé/ innovation

"Barkarby Science Pecha Kuchamorgon". En till två gånger per år får 8 av våra medlemmar pitcha sig och sin idé under mycket begränsad tid. Ett mycket uppskattat fartfyllt event som ger mycket ny kunskap och kontakter.

Möjlighet att skapa workshops

Vi skapar workshops tillsammans med dig kring de frågor som engagerar dig och ditt företag. Vi erbjuder facilitering under dessa workshops.

Idégenerering, dialog och rådgivning

Barkarby Science nätverk innehåller en bred kunskapsbas och många experter på sitt område. Vilka behov har du som medlem? Hur kan vi hjälpa till och bidra? Hur tar vi din idé till verklighet?

Partner i testbäddsprojekt

Tillsammans med våra medlemmar deltar vi i eller driver testbäddsprojekt. Vi samverkar, innoverar, testar och skapar lyskraft för våra testbäddsprojekt som pågår inom hållbar stadsutveckling.

Våra partners och medlemmar utgör nätverket och kunskapen

Barkarby Science är arenan där vi låter våra medlemmar i nätverket mötas, utbyta idéer och kunskap. Genom att skapa en mötesplats för olika aktörer från olika sektorer skapar vi grogrunden för nya idéer kring hållbar stadsutveckling att frodas.

Vi välkomnar dig som brinner för hållbar samhällsutveckling

I Barkarbystaden erbjuder Barkarby Science en unik arena för att innovera, testa och samarbeta kring framtidens hållbara lösningar.

Barkarby Science har ett uppbyggt medlemsnätverk som arbetar för kunskapsutbyte och kunskapshöjande åtgärder inom området hållbart och innovativt byggande. Barkarby Science grundval och drivkraft är att generera samverkan samt sträva efter korsbefruktning mellan olika aktörer och sektorer. Events och seminarier ska alltid vara inkluderande och vi i tror på att vara aktören som överbryggar mellanrummet i innovationssverige. Medlemmar och partners kan framgent vara delaktiga i olika projekt, det är bland annat möten mellan medlemmar på våra events som Barkarby Science ser att nya samarbeten kan uppstå!

Bas-medlemskap

Prisplan: GRATIS | Inträdeskrav: Inga

För dig som är intresserad av hållbar stadsutveckling

Om du vill delta i vårt nätverk för att lära mer av andra, så finns det möjlighet att bli basmedlem hos oss. Vi kommer att hålla dig uppdaterad på de resultat som kommer fram i olika projekt och du kommer att bli inbjuden till våra event.

  • Inbjudan till våra seminarier och events
  • Löpande information om relevanta projekt som Barkarby Science driver
  • Tips på utlysningar och finansieringsmöjligheter inom relevanta områden
  • Omvärldsbevakning
Bli Bas-medlem
Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se