Meny

Vad är på gång hos Barkarby Science?

Barkarby Science arbetar för samverkan, kunskapsuppbyggnad och informationsspridning. Här delar vi nyheter kring vår verksamhet, projekt vi deltar i, eller spännande saker som är kopplade till det vi arbetar med.

Vi välkomnar Karin Larsdotter – Deputy Director på KTH Climate Action Centre, som adjungerande styrelseledamot och representant för KTH till Barkarby Science styrelse.

Karin beskriver sig själv med orden; ”Brinner för att dra mitt strå till stacken för en hållbar framtid i Sverige och världen, och ser till att hitta nya vägar i samarbete mellan olika aktörer i samhället. Analytisk, handlingskraftig och människofokuserad.” Inom KTH – Kungliga Tekniska Högskolan så arbetar Karin med att bygga upp ett nytt klimatcentrum på KTH, för att snabba på klimatomställningen i hela samhället. Karin ersätter Anna Kramers som kommer arbeta vidare inom styrelsen för Drive Sweden – ett av Sveriges 17 strategiska innovationsprogram som finansieras av Energimyndigheten, VINNOVA och FORMAS.
Vi tackar Anna Kramers för hennes engagemang i Barkarby Science Styrelse och önskar all lycka framåt. Vi är övertygade om att vi kommer mötas igen i andra sammanhang!

Att Karin tillträder styrelsen ser vi framemot med spänning, Karin har ett stort kontaktnät inom forskning för hållbar utveckling, både på KTH och med andra forskningsaktörer. Vi hoppas på gott samarbete, nya spännande synergier och stark framdrift för en snabbare klimatomställning och hållbar stadsutveckling.

Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se

Lise-Lotte Herrfall
Lise-Lotte Herrfall

Projektledare

Mob: 0727434800
Lise-Lotte.Herrfall@Barkarbyscience.se