Meny

Vad är på gång hos Barkarby Science?

Barkarby Science arbetar för samverkan, kunskapsuppbyggnad och informationsspridning. Här delar vi nyheter kring vår verksamhet, projekt vi deltar i, eller spännande saker som är kopplade till det vi arbetar med.

Barkarby Sciences projektledare/ affärsutvecklare Lise-Lotte Herrfall

Sedan december 2021 så har Lise-Lotte Herrfall arbetat tillsammans med VD Sophia Sundberg på Barkarby Science. Lise-Lotte utbildade sig till affärsutvecklare efter många års arbete inom hotell, restaurang och servicebranschen- erfarenheter som har gjort att hon har öga för detaljer och sällan går tomhänt.
Att arbeta på Barkarby Science är verkligen ett drömjobb!

Lise-Lotte är en dalkulla som vurmar för traditioner och älskar att lära nytt. Hållbarhetsfrågor, både gällande människor och miljö är oerhört viktigt – vi måste vända de dåliga trenderna, för oss själva och för de generationer som kommer efter oss. Lise-Lotte hälsar att hon ser fram emot hösten och alla spännande möten, projekt och människor som tillsammans kan skapa skillnad. Trevlig midsommar!


Kontakta oss

Undrar du något? Vi svarar dig gärna.

Vill du bli medlem i vårt nätverk eller pitcha en idé så kan du fylla i formulären på Bli medlem eller Pitcha idé. Har du generella frågor når du oss på kontaktinfo bredvid, samt info@barkarbyscience.se

Barkarby Science AB

Vasaplatsen 11
177 80 Järfälla

Sophia Sundberg
Sophia Sundberg

VD

Mob: 0736592629
sophia.sundberg@barkarbyscience.se

Lise-Lotte Herrfall
Lise-Lotte Herrfall

Projektledare

Mob: 0727434800
Lise-Lotte.Herrfall@Barkarbyscience.se